Leivoin pullia juuri menetelmällä. Taidanpa vastaki leipoa tällai, jotenki oli
mukavempi/parempi leipoa näin mitä ns. normaalilla tavalla. Jostain blogista
otin tämän ohjeen mutta en kyllä millään muista että mistä. Kaulitsin taikinan
levyksi ja levitin siihen margariinia, kanelia ja sokeria. Käärin rullalle, leik
kasin palasia ja laitoin ne muffinsi vuokiin. Päälle kanamunaa ja raesokeria.

1910583.jpg

JUURI:
2 ½ dl maitoa
25 g hiivaa.

LÄMMITÄ MAITO KÄDENLÄMPÖISEKSI, MURENNA HIIVA.

2 dl vehnäjauhoja
1 rkl sokeria

LISÄÄ NÄMÄ.

PEITÄ ASTIA JA ANNA KOHOTA 10-15 minuuttia, KUNNES
TAIKINA KUPLII.


LISÄKSI:
1 muna
1 tl suolaa
1 dl sokeria
2 tl kardemummaa
6-7 dl vehnäjauhoja
100 g pehmeää margariiniä

LISÄÄ NÄMÄ TÄSSÄ JÄRJESTYKSESSÄ. ANNA KOHOTA.
LEIVO PULLAT. PAISTA 225 asteessa noin 12 minuuttia.